• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 6. november 2019, kl. 17:00

Fyraftenskoncert i Tranebjerg Kirke

Samsøs kirkesangere har deltaget i endnu et kompetenceudviklingsforløb. I alt ti gange i 2019 har Kamma Bistrup og baryton/organist Niels Bo Emgren taget turen over til Samsø for at undervise i sangteknik og beslægtede emner i et kompetenceudviklingsforløb finansieret af Kompetencefonden og Samsø Menighedsråd.

Sangerne har i løbet af året øvet på solonumre, duetter og andre satser, som kan rumme store udfordringer. John Enevoldsen udtaler: ”Disse sange holder vi meget af og inviterer derfor til Fyraftenskoncert i Tranebjerg kirke den 6. november. Kom og hør, hvad vi synger, når vi ikke synger for til salmesang om søndagen!”
Majken Ladefoged akkompagnerer, og sanglærer og mezzosopran Kamma Bidstrup giver et nummer med.

Der er gratis entré.

Medvirkende
Kirkesangerne Joan Birk, Jan Kølbæk, Frederik Langkilde Sørensen, John Reshaur Enevoldsen, mezzosopran Kamma Bidstrup, organist Majken Ladefoged
Tranebjerg Kirke