Søndag d. 22. december 2019, kl. 16:00

De 9 Læsninger i Onsbjerg Kirke

Som optakt til julen er der 4. søndag i advent den traditionelle musikgudstjeneste ”De 9 Læsninger” i Onsbjerg Kirke.

”De 9 Læsninger” er en dejlig optakt til julen og en musikgudstjeneste, hvor der gennem 9 bibeltekster fortælles om forholdet mellem Gud og mennesket.

Lisbeth Smedegaard Andersen har skrevet en ny digtsamling ”Hjertelyd i mørket”, som tages i brug ved denne særlige lejlighed. "Hjertelyd i mørket" er en salmesamling, hvor teksterne er skrevet som refleksioner over bibelteksterne til ”De 9 Læsninger”. Musikken er komponeret af Peter Lindhardt Toft.

Samsø kirkekor medvirker med skønsang af både nye rytmiske julesange og gode gamle klassiske salmer. I Danmark er det blevet en tradition at holde ”De 9 Læsninger” i ugerne op til jul. Med fællessang og kor-indslag bliver teksterne bundet sammen til en meget stemningsfuld helhed. Igen i år er der menighedslæsere i alle aldre.

Vel mødt til en både højtidelig og hyggelig eftermiddag!

Medvirkende:
Samsø Kirkekor
Menighedslæsere i alle aldre
Jens Viggo Larsen, tværfløjte
Korleder Majken Ladefoged
Sognepræst Ea Hvitnov

Sognepræst Ea Hvitnov og Samsø Kirkekor m.fl.
Onsbjerg Kirke