• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 19. februar 2020, kl. 19:30

Velkommen til koncert i Besser Kirke

Besser Kirke lægger rum til en kirkekoncert med Die Herren: U2-akustisk & unplugged. Det bliver en stor begivenhed!

Die Herren skriver i deres pressemeddelelse:

Hør rene, akustiske versioner af de store U2-hits blandet op med sjældne perler. Die Herren skærer U2 ́s fantastiske sange ind til kernen – hvor det virkelig træder frem, hvor store deres kompositioner og tekster er!
De akustiske instrumenter er naturligvis forstærket gennem et lydanlæg, så alle kan høre - men det er uden effekter. Cajón-trommen (peruviansk tromme-kasse, som trommeslager sidder på) har en fantastisk evne til at gøre rytmen meget nærværende og præcis – uden at have den akustiske tilstedeværelse som et helt trommesæt jo af gode grunde har. Det gør at lydbilledet bliver lettere – men uden den mister intensitet og rytmisk nerve. Nogle vil kalde unplugged versioner – lettere for øret! Det er klart, at et helt elektrisk rockband har et kraftigere output og derved også mere volumen, som giver koncerten den tyngde, som jo også kendetegner en ægte rockkoncert! Unplugged giver mere plads til teksterne og melodistemmerne og viser andre og helt nye sider af de gamle, kendte sange.
Die Herren vil have publikum til at sige: ”Sådan har vi aldrig hørt dem og sangene før!”

Die Herren – U2-Unplugged er:

Haeggen: Akustisk guitar
Topp: Akustisk bas
Lord Ulrik Nilsson: Cajón-tromme
Mono: Vokal og akustisk guitar

Billetter: 175 kr.

Kan købes ved indgangen eller reserveres på 26414738 (Elisabeth A. Glenthøj).

Man kan også betale via MobilePay til Elisabeth.
Der skrives i beskedfeltet: For- og efternavne samt ’U2 Besser’

Die Herren