Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Kirkeklumme JUNI 2020

Kirkeklumme JUNI 2020


# Nyheder
Udgivelsesdato Udgivet onsdag d. 27. maj 2020, kl. 12:30

KIRKEKLUMME JUNI 2020

Velkommen til gudstjeneste igen!

Vi glæder os over, at det atter er blevet muligt at holde gudstjeneste. Det skete fra den 18. maj, i den såkaldte fase 2 af genåbningen.
Der følger en række krav til afstand på bænkene og hygiejne ved nadveren, men ellers er alt som normalt.
Pinsedag er der gudstjeneste i Tranebjerg, Nordby, Onsbjerg og Besser kirker, og 2. pinsedag er der gudstjeneste i Tranebjerg Kirke ved Johannes Glenthøj.
Ellers vil søndagens to gudstjenester i den kommende tid kun være i Nordby og Tranebjerg Kirker, da disse er de største med plads til 50 (syngende) personer fordelt rundt i kirken efter de nye retningslinjer. Ved gudstjenesten kl. 9 er der foreløbig ingen nadver. 

Menighedsrådet har besluttet, at gudstjenestetiderne skal være ens året rundt, nemlig kl. 9.00 og kl. 11.00. Ordningen får en prøveperiode fra 1. april i år og til 1. april 2021 og vil blive evalueret på menighedsrådsmødet i april 2021.

Øvrige aktiviteter
Også konfirmandundervisningen er genoptaget, og vi håber at kunne holde konfirmation for fulde kirker de første to lørdage i august.

Desværre har vi set os nødsaget til at aflyse Grundlovsmødet den 5. juni.

Morgensang hen over sommeren vil i år finde sted i Nordby kirke. Første gang er tirsdag den 30. juni. Der bliver dog ikke serveret kaffe og morgenbrød.

Menighedsrådsvalget 
Orienteringsmøde vedrørende det kommende menighedsrådsvalg er udsat til august. Datoen vil blive annonceret senere.      


Alle gudstjenester, andagter og øvrige arrangementer bliver annonceret i Samsø Posten, på Facebook, på hjemmesiden (www.samsosogn.dk) samt i månedskalenderen, der findes rundt omkring i kirkerne og i sognegården.

Samsø Menighedsråd
Juni 2020